cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
SAP Community Log-in Update
In a few months, SAP Community will switch to SAP Universal ID as the only option to login. Don’t wait, create your SAP Universal ID now! If you have multiple S- or P- accounts, use the Consolidation Tool to merge your content. Get started with SAP Universal ID now!

Spotkanie Mikołajkowo-SAPowe (skrót SMS) vs Meeting Mikołajkowo-SAPowy (MMS)

Anna_Lis
Galactic 2
Galactic 2

Siemano!🎄😁

Zbliżają się święta, szał konsumpcyjny ale jest to również okres spowolnienia na  projektach oraz wzmożonego spożycia alkoholu (według statystyk, nie mojego prywatnego życia 😉). 

W związku z tym w ramach wprowadzenia przerwy w przedświątecznej gonitwie, proponujemy Spotkanie Mikołajkowo-SAPowe (skrót SMS) lub Meeting Mikołajkowo-SAPowy (MMS) - jak kto woli 😀

Miejsce: Upojeni

Data idealna do upojenia: 15.12.22 (czw) 

Zapisy tutaj: https://groups.community.sap.com/t5/sap-stammtisch/sap-stammtisch-katowice-christmas-meeting/ec-p/12...

Fajnie by było jakbyście przyszli w jakiś świątecznych akcentach - ja np stawiam na świąteczny sweter (tylko muszę jeszcze wybrać który z mojej "całej" kolekcji "wieśniackich świątecznych swetrów").🎄🎄🎄🎄 🎄😄

Życzę 100% successful przygotowań do świąt (ewentualnie takich jak transporty w SAPie, gdzie warningi są normą i całość jest dalej sukcesem) . 

SAP_Christmas.jpg

Update'y będą wrzucane na bieżąco. Czy wydarzenie na fejsie będzie pomocne? 

1 REPLY 1

adamorlinski
Galactic 2
Galactic 2

Bede, czekam na prezenty!