cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
SAP Community Log-in Update
In a few months, SAP Community will switch to SAP Universal ID as the only option to login. Don’t wait, create your SAP Universal ID now! If you have multiple S- or P- accounts, use the Consolidation Tool to merge your content. Get started with SAP Universal ID now!

SAPowe wyjazdy z pracą zdalną

Anna_Lis
Galactic 2
Galactic 2

SAPowe wyjazdy z pracą zdalną - co Wy na to? 

Niedawno miałam takie rozkminy, że skoro już pracujemy zdalnie i czasem widujemy się na spotkaniach czy w biurze z ludźmi z SAPa, gdzie możemy na luzie przy kawie pogadać o SAPie i nie tylko - to czemu nie pojechać np na parę dni w polskie góry, do Włoch na pracę zdalną. 

Czy ktoś byłby zainteresowany? Chętnie rozeznam temat, jak tylko uda nam się zgadać 🙂

6 REPLIES 6

ewelinas
Galactic 4
Galactic 4

Ciekawy pomysł 🤔

adamorlinski
Galactic 2
Galactic 2

bardzo chetnie! 🙂 

Anna_Lis
Galactic 2
Galactic 2

Świetnie.

Macie jakieś miejscówki godne polecenia? 

Znalazłam w google artykuł z propozycjami miejsc do pracy zdalen 😉

https://slowhop.com/pl/workation

abapblog
Galactic 3
Galactic 3

Pomysł na prawdę ciekawy 😀 Co prawda takie stare konie jak ja, z dużą ilością obowiązków okołorodzinnych może mieć problemy z załapaniem się, ale może akurat kiedyś się uda 🙂

Anna_Lis
Galactic 2
Galactic 2

To co szykujemy się na styczeń, czy ktoś chętny jeszcze na grudzień? 😉

Anna_Lis
Galactic 2
Galactic 2

Zaliczyłam na przełomie listopada/grudnia jeden wyjazd i było mega. Aktualnie mamy sezon "wczasowy" głównie dla emerytów z DACHu, więc cisza, spokój... szybki internet, pyszne jedzenie, różnorodne napoje... + codziennie gimnastyka i posprzątany pokój - bardzo mi się spodobało. Polecam!

Łapcie fotke

workstation.jpg